ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θανάσης: «Πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό»

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την άφιξή του στη Λεωφόρο για τον εορτασμό των 106 γενεθλίων του συλλόγου.

Θανάσης: «Πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό»

Ο θείος του νυν ιδιοκτήτη του μπασκετικού τμήματος και ηγέτης τα προηγούμενα χρόνια ξεκαθάρισε πως όλη η οικογένεια θα συνεχίσει να κάνει το καθήκον της, όπως όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε η ομάδα να σηκώσει το έβδομο Ευρωπαϊκό.

«Να είναι σίγουροι οι φίλοι του Παναθηναϊκού πως ως οικογένεια θα κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ομάδα και θα είμαστε πάντα δίπλα της. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ομάδας. Βλέπω νέα παιδιά και αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Τους ευχαριστώ γιατί ακολουθούν την Παναθηναϊκή Ιδέα. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το 7ο ευρωπαϊκό», τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ