ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει… πράσινο το ΟΑΚΑ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει καταθέσει αίτημα να βαφτούν πράσινα τα λευκά και κίτρινα καθίσματα που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ!

Θέλει... πράσινο το ΟΑΚΑ!

Έτοιμη να πρασινίσει το ΟΑΚΑ είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Η διοίκηση του Εξάστερου έστειλε αίτημα προς το Δ.Σ. του κλειστού προκειμένου να αντικατασταθούν τα λευκά και κίτρινα καθίσμα με πράσινα και να θυμίζει ακόμα περισσότερο στο «σπίτι» του τριφυλλιού!

Μάλιστα είναι ξεκάθαρο πως όποιες τυχόν αλλαγές γίνουν θα επιβαρύνουν οικονομικά αποκλειστικά την ΚΑΕ, ενώ ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική απάντηση, αφού το Δ.Σ θέλει να πάρει περισσότερες διευκρινήσεις επί του θέματος.

Θέμα 1ο: Αίτημα Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο. για βάψιμο καθισμάτων στο Κ.Γ.Αθλοπαιδιών.

Έχοντας υπόψη το από 8-1-2014 με αριθμ. πρωτ. 112 έγγραφο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο σχετικά με την μετατροπή του χρώματος των καθισμάτων σε ορισμένα διαζώματα του Κ.Γ.Αθλοπαιδιών από κίτρινο ή λευκό σε πράσινο χρώμα, με έξοδα που θα βαρύνουν την ΚΑΕ ΠΑΟ, καθώς επίσης και τις τεχνικές παρατηρήσεις της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του Υπευθύνου της εγκατάστασης, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει να ζητηθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟ περισσότερες τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με το ανωτέρω θέμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η οποιαδήποτε αλλαγή (αλλαγή χρώματος καθισμάτων) δεν θα επιφέρει σε βάθος χρόνου βλάβη ή φθορά των υλικών που αποτελούν πάγιο σταθερό εξοπλισμό της εγκατάστασης, καθώς και δεν θα δημιουργεί ενδεχομένως ζήτημα ως προς τη χρήση της εγκατάστασης για αγώνες ή εκδηλώσεις άλλων φορέων (βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα).

Ανάρτηση- βόμβα  Γιαννακόπουλου! (Pic)
Ανάρτηση- βόμβα Γιαννακόπουλου! (Pic) 27.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ