ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ευχαριστώ» του Ερασιτέχνη

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους παράγοντες των ΠΑΕ και ΚΑΕ για την παρουσία τους στη χθεσινή εκδήλωση για τα 106 χρόνια.

«Ευχαριστώ» του Ερασιτέχνη

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την χτεσινή μαγική εκδήλωση τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρο, Γιάννη Αλαφούζο που τίμησαν τα 106α γενέθλια του Παναθηναϊκού μας.

Μεγάλο «ευχαριστώ» από καρδιάς στην ηγετική φυσιογνωμία του Συλλόγου μας, τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο αλλά και τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο, που δεν χάνουν στιγμή να αποδεικνύουν το πόσο αγαπάνε τον Παναθηναϊκό μας.

Ιδιαίτερη όμως αναφορά θα πρέπει να γίνει στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο που έμπρακτα για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο, τι χρειάζεται η «Μάνα του Λόχου» εκτός από αγάπη και στήριξη.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 626 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναφορά του προέδρου της ΚΑΕ για την αποστολή SMS στο 54529 είναι το μήνυμα «ανάσας» και μετράει διπλά για όλη την οικογένεια του Ερασιτέχνη, αφού καταδεικνύει ότι στη νέα Παναθηναϊκή εποχή όλοι οι φίλοι του Συλλόγου έχουν τρόπο να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Παράλληλα, για ακόμα μια φορά ο ίδιος απέδειξε τη στήριξή του με την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε.

Η λαμπερή αυτή βραδιά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χορηγών της εκδήλωσης: της εφημερίδας «Η ΠΡΑΣΙΝΗ», των ΙΕΚ Ξυνή Αθήνας, του Chef Club, της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta Hellas χορηγού ακαδημιών μας, του ξενοδοχείου Εleon Grand Resort, του Οnsports.gr για τη Livestreaming μετάδοση, της Greenteam, των PAOSHOPs, της Pils Hellas, της εταιρίας NOMAD events αλλά και την εθελοντική βοήθεια πολλών απλών φιλάθλων που στηρίζουν τον Παναθηναϊκό Α.Ο σε κάθε του βήμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ –επίσης- και στον παρουσιαστή της εκδήλωσης, Γιώργο Λιανό.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά τους αθλητές και τις οικογένειές τους, τους προπονητές, τους εφόρους και φυσικά τους οπαδούς του –για όλους εκείνους δηλαδή που επί 106 χρόνια προσφέρουν στιγμές δόξας στο Σύλλογο- για την υπέροχη παρουσία τους! Τους ευχόμαστε υγεία και του χρόνου πάλι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να έχουμε ζήσει ακόμα μεγαλύτερες Παναθηναϊκές στιγμές!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.