Ποδόσφαιρο

Τα λάθη πληρώνονται…

Τα λάθη πληρώνονται…

Στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός, είχε την ευκαιρία να... τελειώσει τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν το έκανε. Στο δεύτερο ο Ζέκα έκανε ένα τραγικό λάθος, οι Αρκάδες το επωφελήθηκαν και με το γκολ του Καράσκο επικράτησαν 1-0 του Παναθηναϊκού.

Έτσι, μπήκε τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχε το τελευταίο διάστημα το τριφύλλι, ενώ έπεσε και πέμπτο, καθώς η ομάδα της Τρίπολης τον προσπέρασε, όντας στο +2 πλέον.

Το ματς

Ορεξάτος ξεκίνησε τον αγώνα ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει προβάδισμα. Ωστόσο την μία ο επόπτης έκοψε λάθος τον Κλωναρίδη που έβγαινε τετ-α-τετ, ενώ ο άσος του τριφυλλιού λίγο αργότερα δεν έκανε καλά το σουτ και δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η πίεση των πράσινων συνεχίστηκε και στο 20’ χάθηκε νέα ευκαιρία με τον Κλωναρίδη που προτίμησε να μην τελειώσει την φάση, αλλά να πασάρει στον Μπεργκ, όμως η μπαλιά του… κόπηκε! Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και πάλι ο ίδιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντή και να ανοίξει το σκορ, ενώ μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο ρυθμός ήταν ο ίδιος, με τον Ατζαγκούν να… μιμείται το συμπαίκτη του και να παραμένει το 0-0.

Νωρίς-νωρίς τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Ένα τραγικό λάθος του Ζέκα, έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Αστέρα να βγουν στην αντεπίθεση και ουσιαστικά ο Καράσκο προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Όπως είναι φυσικό, αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεγάλο… μούδιασμα στους παίκτες του Αναστασίου που πλέον δεν έμοιαζαν καθόλου στην ομάδα του πρώτου 45λεπτου. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έκανε διορθωτικές κινήσεις, αλλά δεν δικαιώθηκε. Οι «πράσινοι» έμοιαζαν εντελώς μπλοκαρισμένοι και είναι χαρακτηριστικό πως τα λεπτά πέρασαν δίχως να καταγραφεί κάποια σημαντική ευκαιρία και το 1-0 να μείνει ως φυσιολογικό επακόλουθο.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Μπαράλες (88’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (78’ Τσαμπούρης), Καράσκο (67’ Ζησόπουλος).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός (81’ Ντίνας), Αμπέντ, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (75’ Καρέλης).

Exit mobile version