Ποδόσφαιρο

Μαζεύει τα κομμάτια του…

Μαζεύει τα κομμάτια του…

Την εμφάνιση του πρώτου μέρους κρατάει μόνο ο Παναθηναϊκός απ’ την ήττα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Σκασμένοι» οι πράσινοι, άμεση ανασύνταξη ενόψει ΠΑΟΚ.

Αν και καλύτερος, δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο έχασε την συγκέντρωσή του σε μια φάση και ουσιαστικά ήρθε η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι δικαιολογημένα «σκασμένοι», καθώς δεν άξιζε να ηττηθούν, ωστόσο πλέον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, παρά μόνο να διδαχθούν απ’ τον τρόπο που ήρθε.

Φυσικά τα παράπονα για τη διαιτησία είναι εξίσου αρκετά. Στο πράσινο στρατόπεδο αναφέρονται στο ανύπαρκτο οφ σάιντ που υποδήχθηκε ο Κλωναρίδης στο 7’ κι ενώ έβγαινε φάτσα με τον γκολκίπερ των Αρκάδων, όπως και για το «δολοφονικό» χτύπημα του Σανκαρέ στον Μπεργκ που έφερε απλώς την κίτρινη κάρτα στο πρώτο μέρος.

Χρόνος για να μείνουν σε αυτά οι παίκτες του Αναστασίου δεν υπάρχει. Άλλωστε σε λίγα 24ώρα είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Εκεί όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» και να σπρώξει την ομάδα. Άλλωστε το τρίποντο κρίνεται πλέον πιο αναγκαίο, διαφορετικά θα υπάρξει μια μίνι αναστάτωση. Μένει να φανεί η κατάσταση των Πέτριτς και Μέντες, των οποίων οι υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν στις προσεχείς προπονήσεις.

Exit mobile version