ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με τον Γιαννακόπουλο η προπόνηση

Υπό το βλέμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Με τον Γιαννακόπουλο η προπόνηση

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ παρακολούθησε τους παίκτες του «Εξάστερου» να αρχίζουν την προετοιμασία τους, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου της Κυριακής με τον Αρη. Ένα ματς στο οποίο το «τριφύλλι» θα διεκδικήσει την πρώτη του κούπα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, με αυτή του την κίνηση, θέλει να δείξει σε αθλητές και τεχνικό επιτελείο ότι είναι δίπλα στην ομάδα και θέλει να πανηγυρίσει μαζί τους τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...