ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Περιμένουμε την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα»

Από τον Παναθηναϊκό δεν άφησαν ασχολίαστο το ύψος της τιμωρίας του ΟΦΗ, για όσα έγιναν στο παιχνίδι με το «τριφύλλι»

«Περιμένουμε την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα»

«Είναι αλήθεια πως από τη στιγμή που ο διαιτητής του αγώνα και οι παρατηρητές ‘φρόντισαν’ να μην γράψουν το παραμικρό για τον τραυματισμό του Καπίνο στο Ηράκλειο, αλλά και την επίθεση στο διαιτητή στο ημίχρονο, δεν νοιώσαμε καμία έκπληξη για το ύψος της τιμωρίας του ΟΦΗ», έλεγαν στο «πράσινο στρατόπεδο» για να προσθέσουν ότι περιμένουν με ενδιαφέρον την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εiσαγγελέα…

«Ισοδυναμεί με ένα πρόστιμο – ρουτίνας για τον Παναθηναϊκό, από αυτά που δέχεται για… υβριστικά συνθήματα! Περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ο οποίος δείχνει ‘ευαίσθητος’ σε δημοσιεύματα ακόμη και για γεγονότα που δεν έχουν γίνει. Εκτός κι αν οι ‘ευαισθησίες του’ περιορίζονται και εξαντλούνται στη δική μας ομάδα…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.