ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ευκολα στους «8»

Ανετη επικράτηση για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, 3-0 σετ τον Ιωνικό και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ευκολα στους «8»

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση αν και δεν μπήκε και τόσο δυνατά στον, κατάφερε να κάνει δικό τηςτο πρώτο σετ με 23-25. Στο δεύτερο, τα «πράσινα» κορίτσια είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και επικράτησαν με 21-25  Στο τελευταίο σετ, οι φιλοξενούμενες σφράγισαν τη νίκη-πρόκριση τους 16-25.

Τα σετ: 23-25, 21-25, 16-25

Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκος Κωστακόπουλος): Σύλλα, Θεοδωρακέα, Καραβάνα, Μαυροπάνου, Οικονομίδου, Ζαχαρέα, Πόγκα (λ), Μπέλλου, Μαναριώτη.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Γιώργος Ρούσης): Νούσια, Τσατσούρη Βασιλαντωνάκη, Μερτέκη, Καββαδία, Μιλοβάνοβιτς, Κελεσίδου (λ), Αποστολάκη, Κεφαλά, Μπίσκου, Αντούβα, Γιαννακόπουλου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης δήλωσε: «Πήραμε μια νίκη, όπως έπρεπε. Δεν θέλω να αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση. Ο Ιωνικός ήταν μαχητική ομάδα, εμείς είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν. Έχουμε να σκεφτούμε το παιχνίδι στο Ρέθυμνο και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Η σκέψη μας βρίσκεται στη Ράνια, που της ευχόμαστε συλλυπητήρια και την περιμένουμε όταν νιώσει έτοιμη να επιστρέψει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.