ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όλοι Λεωφόρο, όλα για τη νίκη»

Κάλεσμα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρεθεί στη Λεωφόρο την Κυριακή και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη.

«Όλοι Λεωφόρο, όλα για τη νίκη»

Μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε η Παναθηναϊκή Συμμαχία μέσω Facebooκ.

Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες απ’ το ματς του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ το 1989, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν για ακόμα μια φορά βροντερό «παρών» στη Λεωφόρο και να σπρώξουν με την φωνή τους στη νίκη, που στην παρούσα φάση κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο.

«Αρχείο φωτογραφιών του αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-0 το 1989 στη Λεωφόρο. Σκόρερ ο Δημήτρης Σαραβάκος! Πάμε γήπεδο όπως παλιά, να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας, για μια σημαντική νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Όλοι Λεωφόρο, όλα για τη νίκη», αναφέρει το μήνυμα της Συμμαχίας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
sara!
sara2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ