Ποδόσφαιρο

Γελούν στον Παναθηναϊκό…

Γελούν στον Παναθηναϊκό…

Ό ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση σχετικά με τη μη καταγραφή του τραυματισμού του Καπίνο, κάτι που προκάλεσε ειρωνικά χαμόγελα στους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Μετά το χτύπημα που δέχθηκε ο Στέφανος Καπίνο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός πως ο διαιτητής Κουτσιαύτης δεν είχε γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνα!

Και σήμερα ήρθε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς να ασκήσει πειθαρχική διώξει εις βάρος του τριφυλλιού, σχετικά με την εν λόγω ανακοίνωση!

Κάτι που φυσικά προκάλεσε ειρωνικά χαμόγελα και γέλια στους ανθρώπους της ομάδας, αφού μιλάμε για ένα σοβαρό συμβάν που αποκρύφτηκε!

«Εφόσον στη ζυγαριά του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα μια ανακοίνωση που περιγράφει γεγονότα που αποκρύφτηκαν στο φύλλο αγώνα είναι βαρύτερη προσβολή για το ποδόσφαιρο από το να μένει ουσιαστικά ατιμώρητος ο τραυματισμός ενός παίκτη τα σχόλια περιττεύουν. Το παραπάνω και πολλά ακόμη αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση για όλα όσα κατά καιρούς καταγγέλουμε» έλεγαν σχετικά στον Παναθηναϊκό

ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!
POPULAR NOW ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ