ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γελούν στον Παναθηναϊκό…

Ό ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση σχετικά με τη μη καταγραφή του τραυματισμού του Καπίνο, κάτι που προκάλεσε ειρωνικά χαμόγελα στους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Γελούν στον Παναθηναϊκό...

Μετά το χτύπημα που δέχθηκε ο Στέφανος Καπίνο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός πως ο διαιτητής Κουτσιαύτης δεν είχε γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνα!

Και σήμερα ήρθε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς να ασκήσει πειθαρχική διώξει εις βάρος του τριφυλλιού, σχετικά με την εν λόγω ανακοίνωση!

Κάτι που φυσικά προκάλεσε ειρωνικά χαμόγελα και γέλια στους ανθρώπους της ομάδας, αφού μιλάμε για ένα σοβαρό συμβάν που αποκρύφτηκε!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εφόσον στη ζυγαριά του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα μια ανακοίνωση που περιγράφει γεγονότα που αποκρύφτηκαν στο φύλλο αγώνα είναι βαρύτερη προσβολή για το ποδόσφαιρο από το να μένει ουσιαστικά ατιμώρητος ο τραυματισμός ενός παίκτη τα σχόλια περιττεύουν. Το παραπάνω και πολλά ακόμη αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση για όλα όσα κατά καιρούς καταγγέλουμε» έλεγαν σχετικά στον Παναθηναϊκό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ