ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Διψασμένοι…»

Τη «δίψα» του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου εξέφρασε ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Αρη.

Μανωλόπουλος: «Διψασμένοι…»

Το blog του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

“Καλησπέρα σε όλους,

Βρισκόμαστε λίγο πριν τη διεκδίκηση του πρώτου από τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίπαλος μας είναι ένας ιστορικός σύλλογος ο Άρης, ο οποίος φέτος διαθέτει ένα νεανικό σύνολο που βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και θα εμφανιστεί αποφασισμένος και διψασμένος να τα δώσει όλα για να καταφέρει να φτάσει και αυτός στον στόχο του. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, γνωρίζουμε τη θέληση που θα έχει, αλλά είμαστε και εμείς πολύ διψασμένοι για τον τίτλο.

Σαφώς και δεν ακούμε ούτε ασχολούμαστε με λέξεις και έννοιες όπως φαβορί και τα σχετικά. Σε ένα κύπελλο που κρίνεται σε 40 λεπτά δεν υπάρχουν αυτά. Το μπάσκετ είναι κατά μεγάλο ποσοστό ένα δίκαιο άθλημα. Φαβορί στα χαρτιά δεν υπάρχουν, αυτός που θα εμφανιστεί καλύτερος και πιο σοβαρός στο παρκέ αυτός θα φτάσει και στον στόχο του.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουμε ετοιμάσει για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιτεθούμε σε κάθε αδυναμία του Άρη σε κάθε δική μας επίθεση.

Είναι ένας μεγάλος τελικός για τον θεσμό του Κυπέλλου, προκρίθηκαν δύο ομάδες που το άξιζαν και εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι – γιορτή για το μπάσκετ και την πόλη του Ηρακλείου που φιλοξενεί τον αγώνα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.