ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Θεσσαλονίκη με στόχο το διπλό

Για τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού», με στόχο τη νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Στη Θεσσαλονίκη με στόχο το διπλό

Στη διάθεση της Γιασεμής Σαμαντούρα τέθηκε και η Αναστασία Κωστάκη που είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στις φετινές υποχρεώσεις. Οι «πράσινες» θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, συνδυάζοντας παράλληλα και καλό μπάσκετ.

Με την αποστολή της ομάδας θέλησε να ταξιδέψει και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

08/02/14 16:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

08/02/14 19:00 ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

09/02/14 13:30 ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

09/02/14 12:00 ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ

09/02/14 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.