ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Δύο αγώνες – ένα εισιτήριο

Σε διευκόλυνση για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τους αυριανούς αγώνες βόλεϊ ανδρών και γυναικών στο κλειστό της Κυψέλης, προέβει ο Ερασιτέχνης.

Δύο αγώνες – ένα εισιτήριο

Έτσι όποιος/ φίλος ή φίλη θα θελήσει να παρακολουθήσει τα ματς, θα πληρώσει ένα εισιτήριο (5 ευρώ) αντί για δύο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κρατηθεί το απόκομμα του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα. Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:00 οι γυναίκες απέναντι στο Ρέθυμνο και στις 18:00 οι άντρες απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...