ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Στόχος πάντα οι τίτλοι»

Μπορεί το ζευγάρι του φετινού τελικού να άλλαξε, όμως αυτό δεν αλλάζει το στόχο του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Που είναι φυσικά η κούπα κόντρα στον Άρη.

Διαμαντίδης: «Στόχος πάντα οι τίτλοι»

«Ευχαριστούμε την Κρήτη και το Ηράκλειο για τη φιλοξενία. Ελπίζουμε ο κόσμος να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι. Για μας κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Ο Άρη έχει πολλούς νέους παίκτες που βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πάρουμε το Κύπελλο».

«Στόχος μας είναι πάντα οι τίτλοι. Αντιμετωπίζαμε εδώ και χρόνια τον Ολυμπιακό σε τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αλλά δεν αλλάζει κάτι τώρα που αντιμετωπίζουμε τον Άρη». 

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Μποχωρίδη, πως αντιμετωπίζει το ίνδαλμά του, είπε: «Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια. Είναι ένα παιδί με ταλέντο και μακάρι να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα του». 

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.