ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματσιούλις: «Δεν θα είναι εύκολο ματς»

Ο Γιόνας Ματσιούλις είναι απ’ τα βασικά γρανάζια του φετινού «Εξάστερου» και στη 2η του χρονιά με το τριφύλλι θέλει να προσθέσει ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή του.

Ματσιούλις: «Δεν θα είναι εύκολο ματς»

Ο Λιθουανός μίλησε μετά το τέλος της προπόνησης για τις ιδιαιτερότητες του τελικού και τόνισε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι.

«Είναι ένα ματς νοκ άουτ και δεν πρέπει κανένας από μας να λέει πως θα είναι εύκολο. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και με την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού του» τόνισε αρχικά ο Λιθουανός κα πρόσθεσε «πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...