Ποδόσφαιρο

Ντέρμπι αποδείξεων

Ντέρμπι αποδείξεων

Αν ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα για τα πλέι οφ, οφείλει να το αποδείξει απόψε (19:30/ NS1, LIVE panathinaikos24.gr), απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, θέλουν επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να μην απομακρυνθούν περισσότερο. Μια ενδεχόμενη επικράτηση επί του «δικεφάλου του βορρά», παράλληλα, θα ανεβάσει την ψυχολογία, με το «τριφύλλι» να χαρίζει, επιτέλους, στον κόσμο του, μια νίκη σε ντέρμπι. Κάτι που φέτος, ακόμα, δεν έχει συμβεί…

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με το κλασσικό 4-4-2. Την εστία του «τριφυλλιού» θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του, θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικός μέσος θα παίξει ο Λαγός, Εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Ζέκα και Αμπέντ, ενώ πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα έχει ο Ατζαγκούν ή ο Πράνιτς. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Ρισβάνης, Ντίνας και Καρέλης. Εκτός έμειναν οι Πέτριτς, Μπαϊράμι και Μέντες.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ