Ποδόσφαιρο

Πράσινη μαγεία!

Πράσινη μαγεία!

Πω, πω ένας Παναθηναϊκός! Οι παίκτες του Αναστασίου «πάτησαν» τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1 στη... φλεγόμενη Λεωφόρο κι έστειλαν μήνυμα ενόψει και των πλέι οφ! Τριανταφυλλόπουλος και Νάνο οι σκόρερ του τριφυλλιού

Αφεντικό απ’ την αρχή του αγώνα οι «πράσινοι» που θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο πρώτο μέρος, αλλά κάτι οι χαμένες ευκαιρίες, κάτι ο διαιτητής που έκανε τα δικά του και δεν… έβλεπε τα πέναλτι, έμεινε το 0-0.

Με το… καλημέρα στην επανάληψη ο Τριανταφυλλόπουλος (46’ ) άνοιξε το σκορ για να έρθει ο Νάνο στο 58’ να διπλασίασει τα τέρματα του τριφυλλιού κι ενώ τρία λεπτά νωρίτερα αποβλήθηκε ο Κατσουράνης.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε γράψει, αλλά ο «Δικέφαλος» ήταν τυχερός και πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Αθανασιάδη (90+2’).

Απίστευτη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο από τον κόσμο, τραγουδούσε ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Ξανά τέταρτος ο Παναθηναϊκός που προσπέρασε τον Αστέρα Τρίπολης.

ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!
POPULAR NOW ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!

Το ματς

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός που μπήκε δυνατά από την έναρξη του ντέρμπι με τον «Δικέφαλο» να αμύνεται και τον τερματοφύλακα του Παναγιώτη Γλύκο, να αποδεικνύεται καθοριστικός σε 3-4 φάσεις τετ α τετ με τους Μπέργκ, Ζέκα και Ατζαγκούν. Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε το τριφύλλι με 4-4-2 σε ρόμβο με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ’ τους Μπέργκ και Καρέλη. Ο Π.Α.Ο.Κ ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1 με μοναδική επιθετική αιχμή το Στέφανο Αναστασιάδη και πίσω του, τους Νάτχο, Σαλπιγγίδη και Νίνη. Ο Παναθηναικός δεν μπόρεσε να ευτυχίσει να προηγηθεί, αν και ανέλαβε τα ηνία του ματς από νωρίς χάνοντας πολλές κλασσικές ευκαιρίες….

Ότι δεν κατάφερε στο 1ο ημίχρονο το κατάφερε με την έναρξη του 2ου καθώς στο 47’ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου. Το γκόλ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους «πράσινους» και αυτό φάνηκε και στο 55’ λεπτό, φάση που ο Μπέργκ ανατράπηκε καθαρά απ τον Κατσουράνη ο οποίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και στο επόμενο λεπτό ο Παναθηναικός βρήκε το 2ο γκολ αφού στην κομπίνα που έγινε στο στημένο, ο Νάνο με το αριστερό πόδι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του εξαιρετικού Γλύκου. Η συνέχεια του ματς ήταν ένας μονόλογος για το τριφύλλι, αφού συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και το γκολ στο 90’ του Αθανασιάδη που μείωσε το σκόρ, δεν κατάφερε να αλλάξει την μοίρα του Δικέφαλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ (65’ Πράνιτς), Λαγός, Ατζαγκούν (84’), Μπεργκ, Καρέλης (74’ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Σαλπιγγίδης (63’ Χουσέν), Λίνο, Κάτσε (46’ Λάζαρ), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Νάτχο, Νίνης (54’ Λούκας).

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ