ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Πω, πω ένας κόσμος!

Πλέον, δεν αποτελεί είδηση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έκανε τη Λεωφόρο «καμίνι»!

Πω, πω ένας κόσμος!

Περίπου 12.000 φίλοι της ομάδας δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί «παρουσίασαν» μια καταπληκτική χορογραφία, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Το «Gate 13» έκανε κινήσεις πάνω – κάτω, με τους φιλάθλους να φωνάζουν δυνατά «ΠΑΟ – Θρησκεία – Θύρα 13». Για μια ακόμη φορά, το πλέον ιστορικό πέταλο της χώρας, έζησε μαγικές στιγμές…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ