ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποθέωση για τους ποδηλάτες

Το τμήμα ποδηλασίας έκανε την εμφάνισή του σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαϊδης» και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Αποθέωση για τους ποδηλάτες

Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, έγινε γνωστό από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου ότι όλο το γήπεδο θα υποδεχθεί το τμήμα ποδηλασίας, που έχει χαρίσει πολλούς τίτλους στο «τριφύλλι». Ετσι κι έγινε…

Οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι, έκαναν την εμφάνισή τους μαζί με τα ποδήλατά τους και έφτασαν μέχρι το πέταλο της Θύρας 13. Ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και ξέσπασε σε χειροκροτήματα, για να ανταποδώσουν, με τη σειρά τους, συγκινημένοι οι πράσινοι ποδηλάτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ