ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ετρεμε το έδαφος από τις φωνές»

Συγκινημένος και ταυτόχρονα υπερήφανος για όσα έζησε χθες στο «Απόστολος Νικολαϊδης», δηλώνει ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού, Γιώργος Φωκάς στο panathinaikos24.gr.

«Ετρεμε το έδαφος από τις φωνές»

H ποδηλατική ομάδα του «τριφυλλιού» εισήλθε χθες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για να αποθεωθεί από τον κόσμο της ομάδας. Μια εικόνα, η οποία δείχνει την ενότητα που υπάρχει, πλέον, στον Παναθηναϊκό. Μια σκηνή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στους ποδηλάτες, μικρούς και μεγάλους.

Ο Γιώργος Φωκάς, ο άνθρωπος που κρατούσε την πράσινη σημαία χθες, μίλησε στο panathinaikos24.gr γι’ αυτή την εμπειρία που βίωσε.

«Την ώρα που κλείνει η μουσική και ξεκινάει ο εκφωνητής την αναγγελία του για την είσοδο μας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ξαφνικά σηκώνονται όρθιοι από τις κερκίδες, ακούμε όλο τον κόσμο να μας χειροκροτεί ,να μας φωνάζει “μπράβο ομαδάρα”», τονίζει, αρχικά, ο Φωκάς και προσθέτει:

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Φτάνοντας μπροστά στην «Θύρα 13» σταματάμε για να χαιρετίσουμε τον κόσμο. Στην κυριολεξία “έτρεμε” το έδαφος από αυτό που έβγαινε από τις φωνές και τα χειροκροτήματα. Συγκίνηση, ρίγος, χαρά, υπερηφάνεια για το τριφύλλι που έχουμε στη φανέλα μας, συναισθήματα και εικόνες που δεν συναντάς συχνά στην καθημερινότητα σου, μέσα σε λίγη ώρα».

«Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού, είναι ένα από τα τμήματα με πάρα πολλές Πανελλήνιες νίκες, με αθλητές που στελέχωσαν επί χρόνια την Εθνική ομάδα. Η αναδιοργάνωση του τμήματος έφερε μόνο καλά αποτελέσματα, νέους και νέες όλων των κατηγοριών, η προσπάθεια συνεχίζεται και είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας», δηλώνει για το τμήμα, ενώ δεν παραλείπτει να κάνει αναφορά και στη βοήθεια της διοίκησης:

«Δίπλα μας βρίσκεται η Διοίκηση του Παναθηναϊκού με την έμπρακτη συμπαράσταση της, την οικονομική βοήθεια της και παράλληλα με την αγάπη του κόσμου, σύντομα θα είμαστε και πάλι Πρωταθλητές. Η παρέλαση εντός του γηπέδου, είχε σκοπό, να δείξει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι είμαστε εδώ, συνεχίζουμε γερά και σας θέλουμε πάντα κοντά μας».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.