ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην εθνική οι Σίλντελφελντ, Πράνιτς

Για τον φιλικό αγώνα της Κροατίας με την Ελβετία στις 5 Μαρτίου κλήθηκαν οι Πράνιτς και Σίλντενφελντ.

Στην εθνική οι Σίλντελφελντ, Πράνιτς

Στην εθνική Κροατίας κλήθηκαν -όπως αναμενόταν- οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς,  καθώς αμφότεροι διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην πρόκριση στο Μουντιάλ.

Για το λόγο αυτό ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός τους, τους, κάλεσε για το φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία στις 5 Μαρτίου, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα βρίσκονται ανάμεσα στους… εκλεκτούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ