ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Με τους παλαιστές ο Νάνο

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι δείγμα της ενότητας που υπάρχει στον Παναθηναϊκό φέτος, κάτι που έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη.

Με τους παλαιστές ο Νάνο

Ο Νάνο Γκονζάλες, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στον «Τάφο του Ινδου» και κάθισε μαζί με την ομάδα πάλης, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός, μάλιστα, έδειχνε να το απολαμβάνει, έχοντας, φυσικά, πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη του «τριφυλλιού», αλλά και το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ