ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Κόβουν την πίτα οι παλαίμαχοι

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ότι στις 24 Φερβρουαρίου θα κόψει την πίτα, στο ξενοδοχείο «St. George Lycabettus».

Κόβουν την πίτα οι παλαίμαχοι

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ότι θα κόψει την Πίτα του, με μια εορταστική εκδήλωση στις 24 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Ξενοδοχείο  «St George Lycabettus».

Οι αίθουσες του Ξενοδοχείου κρίθηκαν ως οι πλέον κατάλληλες, καθώς το «St George Lycabettus», στους πρόποδες του Λυκαβηττού, στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί εδώ και 70 χρόνια το ανεπίσημο στρατηγείο του Ομίλου, αλλά ταυτόχρονα το πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Στο χώρο αυτό, ο ιδιοκτήτης του Αντώνης Ματζαβελάκης από το 1950 ήταν ο ακατανίκητος Γενικός Αρχηγός και ο Μάριος Βασιλόπουλος από το 1980 ως μέλος και στη συνέχεια ως Γενικός Γραμματέας, αλλά και ως Πρόεδρος της ΠΕΦΑ πρόσφερε ανοιχτόκαρδα τις υπηρεσίες του.

Στις γνώριμες αίθουσές του, όπου όλοι οι πρωταθλητές του Παναθηναϊκού νοιώθουν άνεση και υπερηφάνεια να βρίσκονται, θα κληθούν για μια ακόμη φορά, παλαιοί και νέοι φορείς του Συλλόγου σε μια συγκέντρωση αγάπης και κοινής πορείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των Παλαιμάχων, με την ευκαιρία κοπής της Βασιλόπιτας αποφάσισε να τιμήσει επιλεκτικά προσωπικότητες και μέλη του που πρόσφεραν επίσης και στον διοικητικό τομέα πλούσια τις υπηρεσίες τους  και έχουν ολοκληρώσει και στον τομέα αυτόν τις υπηρεσίες τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE