ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «ψάχνει» για γκαρντ

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στις θέσεις «1» και «2» και δεν αποκλείεται πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να έχει γίνει η μεταγραφή.

Το «ψάχνει» για γκαρντ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» θέλουν έναν ακόμη γκαρντ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Διαμαντίδη, Ούκιτς, αλλά και Παππά. Ηδη, ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

Ο Ζακ Ράιτ της Μπάμπεργκ είναι μια περίπτωση που έχει απασχολήσει. Ο Αμερικανός, που έχει περάσει και από το Ρέθυμνο, έχει μπάιαουτ, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να μην είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα αυτά για να τον αποκτήσουν. Όπως και να’ χει, σύντομα αναμένονται εξελίξεις, με τις πιθανότητες μεταγραφής γκαρντ να είναι πολλές και με τον Πεδουλάκη να έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες. Υπομονή λίγες ημέρες…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.