Ποδόσφαιρο

Κλείνει θέση στους «4»

Κλείνει θέση στους «4»

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει σήμερα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στη ρεβάνς του υπέρ του 4-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου (17:00 – otesport2 – LIVE: PANATHINAIKOS24.GR).

O Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές στην ενδεκάδα και φυσικά να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, που είναι στα… κόκκινα.  Η αναμέτρηση έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους που δεν έχουν παίξει αρκετά τη φετινή σεζόν.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης. Μπροστά του θα είναι οι Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης και Χουχούμης.  Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Δώνης, με τους Αμπέντ ( Πράνιτς) και Ατζαγκούν ως εσωτερικούς μέσους.

Ο Ντίνας θα παίξει πίσω από το επιθετικό δίδυμο, το οποίο θα αποτελείται από τους Κλωναρίδη, Καρέλη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταμπάκης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος, Λαγός και Μπαμπόα.  Εκτός έμειναν οι Καπίνο, Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Νάνο και Ζέκα για να ξεκουραστούν.

Exit mobile version