ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Γκιστ στη Μάλαγα

Με τον Τζέιμς Γκιστ στην αποστολή του «πέταξε» ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μάλαγα.

Με Γκιστ στη Μάλαγα

Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη. Αυτές τις  μέρες έκανε θεραπείες και την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.  Ο Γκιστ νιώθει κάπως καλύτερα, δεν έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα και σήμερα στην προπόνηση που θα γίνει στο «Μάρτιν Καρπένα» θα φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Εξάστερο.

Αν δεν είναι 100% έτοιμος, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα τον χρησιμοποιήσει, προκειμένου να υπάρξει κίνδυνος υποτροπής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...