ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Ψηλά στη λίστα ο Ιγκλέσιας

Διακαή πόθο του Νίκου Νταμπίζα φαίνεται πως αποτελεί ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ψηλά στη λίστα ο Ιγκλέσιας

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, όπως και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας, έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον μέσο της ομάδας του Περιστερίου και είναι δεδομένο ότι θα κάνουν πολλές κινήσεις, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Ο Νταμπίζας έχει, ήδη, αρχίσει κάποιες επαφές, τις οποίες θα κορυφώσει όσο περνάει ο καιρός.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που, ήδη, έχει αρχίσει, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για άλλες τέσσερις μεταγραφές. Κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ, εσωτερικός μέσος και περιφερειακός είναι στα πλάνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ