ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πλάθα: «Δεν φοβόμαστε»

Ετοιμη να τα δώσει όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην αυριανή αναμέτρηση, είναι η Μάλαγα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χουάν Πλάθα, στη συνέντευξη Τύπου.

Πλάθα: «Δεν φοβόμαστε»

«Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που μόλις κατέκτησε έναν τίτλο και θέλει να φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά, αλλά βασικός του στόχος είναι το Final Four. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα πολύπλοκη, την οποία σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε να διεκδικούμε τη νίκη μέχρι το τέλος, εφόσον δείξουμε προσοχή σε επί μέρους στοιχεία του αγώνα, όπως τα ριμπάουντ. Θα είναι δύσκολο, γιατί έχουν ψηλούς όπως ο Γκιστ, ο Μπατίστ ή ο Λάσμε»

Ο Πλάθα δεν υπολογίζει και πάλι στον Ερλ Κάλογουεϊ.  «Η απουσία του Κάλογουεϊ είναι σημαντική για μας. Κάνει θεραπείες, είναι καλύτερα, αλλά δεν προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την απουσία αυτή και ο Βιδάλ θα παίξει στα γκαρντ μέχρι νεωτέρας», είπε.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.