Ποδόσφαιρο

Η ώρα του Πέτριτς!

Η ώρα του Πέτριτς!

Ο Μλάντεν Πέτριτς μετράει αντιστρόφως για την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή, καθώς θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον Πανθρακικό.

Ο Κροάτης φορ προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στη γάμπα. Ωστόσο, κανείς από το τεχνικό τιμ δεν ήθελε να τον βάλει απ’ ευθείας στα βαθιά, ρισκάροντας με τον όποιο κίνδυνο υποτροπής. Τα παραδείγματα του παρελθόντος άλλωστε είναι πολλά.

Ο Γιάννης Αναστασίου προτιμά να έχει το «βαρύ πυροβολικό» του έτοιμο στα κρίσιμα παιχνίδια γι αυτό και η επάνοδος του Πέτριτς γίνεται σταδιακά. Όπως γράψαμε, ο 33χρονος θα είναι στην αποστολή για το ματς τη Κυριακής, στην Κομοτηνή και ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Θυμίζουμε ότι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μάρκους Μπεργκ και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ενώ απών θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα και ο Σπύρος Ρισβάνης, που έκανε θεραπεία, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στον Βόλο. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Θανάση Ντίνα, που, επίσης, έκανε θεραπεία, λόγω σφιξίματος στον δικέφαλο.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μέντες, Μπαϊράμι και δεν υπολογίζονται για το εν λόγω παιχνίδι.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Στην προπόνηση της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ