Ποδόσφαιρο

«Πυροσβέστες» ανάμεσά τους…

«Πυροσβέστες» ανάμεσά τους…

Άνθρωποι απ' το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου επιχειρούν να... φιξάρουν ένα ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες, μετά τον «εμφύλιο» που ξέσπασε.

Την ώρα που τα πάντα έμοιαζαν αρμονικά, ενωμένα και… υγιεινά, ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα στους Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλλαφούζου. Ο πρώτος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος κι οργισμένος από το ρεπορτάζ που έπαιξε στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ και εμφανίζεται ανένδοτος στο να προχωρήσει σε μηνύσεις κι αγωγές.

Απ’ την άλλη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, λέγοντας πως η θεματολογία της εν λόγω εκπομπής δεν… περνάει απ’ το χέρι του και είναι αυτόνομη. Μέσω της Πράσινης, η πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ περνάει εκ νέου στην επίθεση και «χρεώνει»  στον Αλαφούζο πως «Δεν θέλει ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό» και κάνει λόγο για «άνευ λόγου και αιτίας χτύπημα κάτω από τη μέση σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο».

Όπως είναι φυσικό η κόντρα φαίνεται πως είναι μετωπική, σε μια εποχή που φαινόταν πως κυλάει ήρεμα κι ενωτικά σε όλες τις απόψεις. Άνθρωποι απ’ το περιβάλλον και των δύο ανδρών επιχειρούν να κανονίσουν ένα ραντεβού των δύο παραγόντων προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσουν τις όποιες διαφορές τους και το θέμα να κλείσει… οικογενειακά. Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή, αλλά το προσεχές δεκαήμερο θα δείξει πολλά σχετικά με τις σχέσεις των δύο και το κατά πόσο όλο αυτό θα επηρεάσει τις διοικητικές εξελίξεις.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ