Μπάσκετ

«Είχαμε πολλά προβλήματα»

«Είχαμε πολλά προβλήματα»

Στα χαμένα ριμπάουντ αλλά και στη μη σταθερότητα που χαρακτηρίζει την άμυνα του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα απ’ την Μάλαγα ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη φυσιολογική κούραση που ήρθε στο δεύτερο μέρος και έφερε ουσιαστικά την… κατάρρευση, ενώ μίλησε και για τον Γκιστ.

«Παρουσιαστήκαμε με πολλά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε τη σταθερότητα που μας χαρακτηρίζει. Παράλληλα, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στο κομμάτι του αμυντικού ριμπάουντ. Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε 14 επιθετικά ριμπάουντ και εμείς 3. Το γεγονός αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να εκδηλώσει περισσότερες επιθέσεις. Σε πολλές εξ’ αυτών έβαλε δύσκολα σουτ τα οποία της έδωσαν ψυχολογία. Επίσης, στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε να μένουμε και από δυνάμεις. Από την άλλη, η Ουνικάχα Μάλαγα, είχε ενέργεια, πήρε το μομέντουμ του αγώνα και μαζί τη νίκη», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Σε ερώτηση σχετικά με την απουσία του Τζέιμς Γκιστ από το παιχνίδι, απάντησε: «Ο Γκιστ δεν έπαιξε πολύ απλά γιατί είναι τραυματίας. Δοκίμασε το πρωί να προπονηθεί αλλά δεν μπόρεσε».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ