Μπάσκετ

Παίρνει Ράιτ! (vid)

Παίρνει Ράιτ! (vid)

Η απόφαση για ενίσχυση στα γκαρντ ήταν ειλημμένη και φαίνεται πως τις προσεχείς ώρες ο Παναθηναϊκός θα ντύσει στα πράσινα τον τον... εκρηκτικό Ζακ Ράιτ! Απόλυτη επιβεβαίωση του panathinaikos24.gr που σας είχε γράψει για τον Αμερικανό από τις 11/2.

Εδώ και λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση που υπήρχε στον Παναθηναϊκό να ενισχυθεί στα γκαρντ. Και τελικά αυτό αναμένεται να συμβεί, καθώς οι «πράσινοι» είναι μια… ανάσα απ’ την απόκτηση του Ζακ Ράιτ, μετά από έντονη επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βοηθήσει κι άλλο την φετινή ομάδα. Το panathinaikos24.gr σας είχε γράψει από τις 11/2 για τον παίκτη που απασχολούσε τους πράσινους.

Ο 29χρονος άσος, ύψους 1,88, που έχει περάσει και στο παρελθόν απ’ τα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΑΓΟΡ έχει ιδιαίτερα μπασκετικές ικανότητες. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης όπου είχε πολύ καλή παρουσία, ενώ φέτος έπαιξε με την φανέλα της Μπάμπεργκ.

Ο Αμερικανός, που έχει κοινοτικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου, είχε σε 10 παιχνίδια Ευρωλίγκας 6,6 πόντους μέσο όρο, ενώ στο γερμανικό πρωτάθλημα μετράει 10,2 πόντους, 3,5 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ράιτ θα βρεθεί άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και να δώσει έξτρα λύσεις στον Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ η περίπτωσή του προχώρησε άμεσα, αφού η έτερη εναλλακτική, αυτή του Τζέτερ ήταν δύσκολο να υλοποιηθεί, αφού δεν γινόταν να αποδεσμευτεί εύκολα απ’ την Κίνα.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης θα έχει δικαίωμα στην Ευρωλίγκα απ’ τον δεύτερο γύρο του Top-16, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να παίξει με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα και θα τεθεί στα πλάνα του «Άρτζι» απ’ τον μεθεπόμενο αγώνα (με Αρμάνι στην Ιταλία).

[jwplayer mediaid=”10076″]

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ