Ποδόσφαιρο

Τα βρίσκουν και μπαίνει!

Τα βρίσκουν και μπαίνει!

Πολύ πιθανό είναι να υπάρξει άμεσα ραντεβού Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου, προκειμένου να λυθούν οι όποιες διαφορές τους και ο δεύτερος να συνεχίσει το πλάνο του για είσοδο στην ΠΑΕ!

Μικρή «εστία»… φωτιάς φαίνεται πως ήταν και θα περάσει. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η τελευταία «ρήξη» του με τον Γιάννη Αλαφούζο, λόγω του ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να χαλάσει τα σχέδια του.

Ναι μεν ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ είναι δυσαρεστημένος απ’ το εν λόγω ρεπορτάζ, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το «μπάσιμό» του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Άλλωστε είναι και κάτι που παραδέχθηκε στη μη συνέντευξή του στον «zougla» -για τον οποίο θα κινηθεί νομικά- πως δηλαδή είναι δεδομένη η πρόθεσή του να βοηθήσει το τριφύλλι.

Είναι επίσης πολύ πιθανό να υπάρξει άμεσα και τις προσεχείς μέρες ραντεβού των δύο ανδρών για να πέσουν οριστικά οι τόνοι και να λυθεί μια και καλή το όλο θέμα. Για αυτή τη συνάντηση φέρονται να έχουν αναλάβει πρωτοβουλία τόσο μέλη του Ερασιτέχνη, όσο και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που προσπαθούν να ρίξουν γέφυρα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ίσως και μέσα στη μέρα ενδεχομένως υπάρξει τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για να… φιξάρουν το ραντεβού, που λογικά θα γίνει κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Exit mobile version