Ποδόσφαιρο

Είναι γεγονός του Πέτριτς!

Είναι γεγονός του Πέτριτς!

Το ντεμπούτο του Μλάντεν Πέτριτς έρχεται! Ο Κροάτης επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για Κομοτηνή. Πολλές οι απουσίες για Αναστασίου.

Ο Μλάντεν Πέτριτς είναι έτοιμος. Και γι’ αυτό ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει βασικός ή θα μπει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, την προσεχή Κυριακή, με το δεύτερο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Ο Κροάτης εδώ και μέρες ανέβαζε ρυθμούς, προπονείτο κανονικά και φυσιολογικά βρίσκεται ανάμεσα στους… εκλεκτούς, δίνοντας φυσικά ένα μεγάλο όπλο στον τεχνικό του τριφυλλιού.

Και μπορεί ο Πέτριτς να μπήκε, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν και είναι αρκετά. Μέντες, Μπαϊράμι και Ρισβάνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκ νέου κι έμειναν εκτός αποστολής αφού δεν ήταν σε θέση να προσφέρουν. Εξίσου εκτός έμεινε κι ο Μπεργκ που είναι τιμωρημένος, όπως επίσης και ο Τριανταφυλλόπουλος για τον ίδιο λόγο.

Στη σημερινή προπόνηση στο Απήλιον, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.

Exit mobile version