Ποδόσφαιρο

Εστειλε τον φάκελο και αισιοδοξεί

Εστειλε τον φάκελο και αισιοδοξεί

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε την φάκελο αδειοδότησης στην ΕΠΟ και το κλίμα στο «τριφύλλι» είναι αισιόδοξο ότι όλα θα πάνε καλά.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και οι διακανονισμοί που έχουν γίνει με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας θα καλύψουν την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα και η ΠΑΕ έστειλε τον φάκελο στην ομοσπονδία. Αυτό που απομένει είναι η εξέτασή του από την αρμόδια επιτροπή και η έγκρισή του ή όχι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version