Ποδόσφαιρο

Κοιτάει… διακριτικά του Ιγκλέσιας

Κοιτάει… διακριτικά του Ιγκλέσιας

Εδώ και πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Ματίας Ιγκλέσιας και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω απ’ το όνομά του.

Ο παίκτης αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, το οποίο και εκπνέει το καλοκαίρι. Η Τσανγκτσούν Γιατάι του έχει καταθέσει πρόταση για να τον πείσει να πάει στην Κίνα, ο Αργεντινός φέρεται να ενδιαφέρεται με την εν λόγω προοπτική, ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν τον αφήνουν να φύγει, αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ήτοι, η κινεζική ομάδα να καταθέσει την ρήτρα αποδέσμευσης, που είναι περίπου 250.000 ευρώ. Σε αυτό το κομμάτι έχει “παγώσει” το θέμα.

Επίσης, σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 3ετούς συνεργασίας στον 28χρονο άσο, αφού προετοιμάζει το έδαφος για την επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί όλες αυτές τις εξελίξεις, καθώς δεδομένα του αρέσει ο παίκτης και υπάρχει ένα… φλερτ. Ωστόσο για την ώρα τίποτα περισσότερο, αφού η υπόθεσή του μοιάζει «μπερδεμένη» με αρκετούς «μνηστήρες» να τον θέλουν.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ