Ποδόσφαιρο

Κοιτάει… διακριτικά του Ιγκλέσιας

Κοιτάει… διακριτικά του Ιγκλέσιας

Εδώ και πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Ματίας Ιγκλέσιας και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω απ’ το όνομά του.

Ο παίκτης αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, το οποίο και εκπνέει το καλοκαίρι. Η Τσανγκτσούν Γιατάι του έχει καταθέσει πρόταση για να τον πείσει να πάει στην Κίνα, ο Αργεντινός φέρεται να ενδιαφέρεται με την εν λόγω προοπτική, ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν τον αφήνουν να φύγει, αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ήτοι, η κινεζική ομάδα να καταθέσει την ρήτρα αποδέσμευσης, που είναι περίπου 250.000 ευρώ. Σε αυτό το κομμάτι έχει “παγώσει” το θέμα.

Επίσης, σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 3ετούς συνεργασίας στον 28χρονο άσο, αφού προετοιμάζει το έδαφος για την επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί όλες αυτές τις εξελίξεις, καθώς δεδομένα του αρέσει ο παίκτης και υπάρχει ένα… φλερτ. Ωστόσο για την ώρα τίποτα περισσότερο, αφού η υπόθεσή του μοιάζει «μπερδεμένη» με αρκετούς «μνηστήρες» να τον θέλουν.

Exit mobile version