Μπάσκετ

Ράιτ από… βδομάδα

Ράιτ από… βδομάδα

Ακόμα δεν έχει κλείσει η μεταγραφή του Ζακ Ράιτ στον Παναθηναϊκό και εξελίξεις αναμένονται από την Δευτέρα, που πιθανώς να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Αμερικανός γκαρντ με βοσνιακό διαβατήριο θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος που δίνει η Μπάμπεργκ με αντίπαλο την Τούμπινγκεν, καθώς υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι παιρνά απ’ το χέρι του για να ντύσει στα πράσινα τον παίκτη, κάτι που σημαίνει πως θα βάλει το… χέρι στην τσέπη για να πείσει τους Γερμανούς να τον αφήσουν.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, πάντως, συνεχίζονται τα σενάρια περί απόκτησης του Που Τζέτερ, που εξίσου έχει ακουστεί για τον Εξάστερο. Ο Αμερικανός με ουκρανικό διαβατήριο ανήκει στην κινεζική Σαντόνγκ και το γεγονός πως η ομάδα του έμεινε εκτός play offs επαναφέρει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, δίχως να επιβεβαιώνονται κι ενώ ο Ράιτ είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή του τεχνικού τιμ.

Στο τριφύλλι –πάντως- στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Α1 με την Κηφισιά, όπου θέλουν πέραν της νίκης, μια καλή εμφάνιση για να πάρουν όλοι τα πάνω τους για το μεγάλο ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, όπου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το που… βαδίζει η ομάδα στο Top-16.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ