ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πληροφορίες για τo Financial Fair Play

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η ΟΥΕΦΑ απάντησε αρνητικά στο «τριφύλλι» για συνάντηση με την επιτροπή αδειοδοτήσεων.

Πληροφορίες για τo Financial Fair Play

Από την ΠΑΕ τονίζεται πως: «Για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ζήτησε από την ΟΥΕΦΑ κανένα ραντεβού που να αφορά στο θέμα της αδειοδότησης. Αν υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για άλλα ζητήματα είναι κάτι που ουδεμία σχέση έχει τόσο με αυτό που επιχειρήθηκε να εμφανιστεί όσο και με την πραγματικότητα γενικότερα».

Οι άνθρωποι της ομάδας, στις επαφές που είχαν, ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με τον νέο κανονισμό του Financial Fair Play που θα εφαρμοστεί μετά το πέρας των αδειοδοτήσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...