Ακαδημίες

Βαριά ήττα στην Κομοτηνή

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε κακή στην Κομοτηνή και με πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-1 από τον Πανθρακικό.

Μια ήττα που αφήνει πίσω την ομάδα, στη μάχη διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αλλά πολύ περισσότερο προβληματίζει για την εμφάνιση. Τα προβλήματα, βέβαια, ήταν πολλά, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Κομοτηνή με μόλις 15 ποδοσφαιριστές.

Ο Φασουλής, στο 37’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και  ο Τσανάκτσογλου στο 68′ με πέναλτι έκανε το 2-0. Ο Παναθηναϊκός μείωσε προσωρινά στο 76′ με αυτογκόλ του Ριζόπουλου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 82′ ο Δημητριάδης.

Πανθρακικός: Θυμιανίδης, Μουζασβίλι, Λειβαδιώτης, Ζούλης, Φραγκούλης, Ψάλτης, Γκουτσίδης (61′ Τσανάκτσογλου), Κούτρας, Γεωργιάδης (66′ Γεωργιάδης), Ριζόπουλος (82′ Δημητριάδης), Φασούλης.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Νιούμαν, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος Β’, Μουζακίτης, Γεροκωνσταντής (57′ Γιαννιτσάνης), Χαλκιαδιάκης (73′ Μπαμίχα). Μαλντίν (84′ Αγγελόπουλος Γ’), Μπαλμπόα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version