ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ούκιτς: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ και προετοιμάζεται κατάλληλα για το ματς με τη Νέα Κηφισιά.

Ούκιτς: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα και την κακή εμφάνιση στη Μάλαγα και με το μυαλό στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση απέναντι στη Νέα Κηφισιά και ο Ρόκο Ούκιτς με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, φρόντισε να το ξεκαθαρίσει.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε από το κακό αποτέλεσμα και το κουραστικό ταξίδι στη Μάλαγα και πρέπει να έχουμε την απόλυτη προσοχή μας, για το ματς με την ΑΕΝΚ, που έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που αγωνίζεται και σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδια ομάδα μ’ αυτή του 1ου γύρου και ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλά, ώστε να βρίσκουμε το ρυθμό μας για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...