Μπάσκετ

Και κούπα και ματσάκι!

Και κούπα και ματσάκι!

Διπλό λόγο έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για να δώσει το «παρών» στο αποψινό παιχνίδι με την Κηφισιά για την Α1 (19:15, ΔΤ), καθώς πέραν της αναμέτρησης, θα μπορεί να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Μετά την ήττα στην Ευρωλίγκα απ’ την Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει «σπίτι» του και στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του. Ο Εξάστερος φιλοξενεί την Κηφισιά (19:15, ΔΤ) για την 18η αγωνιστική της Α1 και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το αρνητικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

Πρώτα απ’ όλα είναι η νίκη και στη συνέχεια η εμφάνιση. Οι παίκτες χρειάζονται μια γερή «προπόνηση» καθώς την νέα εβδομάδα είναι το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Top-16 και οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν την καλύτερη ψυχολογική τόνωση.

Στα αγωνιστικά, ο Τζέιμς Γκιστ δεν θα αγωνιστεί, καθώς ακόμα δεν έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγο για να ρισκάρει με τη συμμετοχή του ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ, από τις 18:00 θα βρίσκεται στο pao shop της Θύρας 3 η κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας που κατακτήθηκε από την Κρήτη πριν από λίγες ημέρες, Ο κόσμος της ομάδας, λίγο πριν τζάμπολ θα έχει την δυνατότητα να την δει από κοντά και να… φωτογραφηθεί μαζί της.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Υπενθυμίζεται επίσης, πως έχει οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ για όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το κάλεσμα που έχει κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς. Ο κάθε ένας θα μπορεί να συνεισφέρει με το δικό του τρόπο.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ