Μπάσκετ

Και κούπα και ματσάκι!

Και κούπα και ματσάκι!

Διπλό λόγο έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για να δώσει το «παρών» στο αποψινό παιχνίδι με την Κηφισιά για την Α1 (19:15, ΔΤ), καθώς πέραν της αναμέτρησης, θα μπορεί να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Μετά την ήττα στην Ευρωλίγκα απ’ την Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει «σπίτι» του και στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του. Ο Εξάστερος φιλοξενεί την Κηφισιά (19:15, ΔΤ) για την 18η αγωνιστική της Α1 και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το αρνητικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

Πρώτα απ’ όλα είναι η νίκη και στη συνέχεια η εμφάνιση. Οι παίκτες χρειάζονται μια γερή «προπόνηση» καθώς την νέα εβδομάδα είναι το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Top-16 και οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν την καλύτερη ψυχολογική τόνωση.

Στα αγωνιστικά, ο Τζέιμς Γκιστ δεν θα αγωνιστεί, καθώς ακόμα δεν έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγο για να ρισκάρει με τη συμμετοχή του ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ, από τις 18:00 θα βρίσκεται στο pao shop της Θύρας 3 η κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας που κατακτήθηκε από την Κρήτη πριν από λίγες ημέρες, Ο κόσμος της ομάδας, λίγο πριν τζάμπολ θα έχει την δυνατότητα να την δει από κοντά και να… φωτογραφηθεί μαζί της.

Υπενθυμίζεται επίσης, πως έχει οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ για όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το κάλεσμα που έχει κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς. Ο κάθε ένας θα μπορεί να συνεισφέρει με το δικό του τρόπο.

Exit mobile version