ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλό και… κλειδώνει πλέι οφ!

Τη νίκη και μόνο θα διεκδικήσει στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός (19:30, Novasports1, Panathinaikos24.gr) που αν και νωρίς θα... κλειδώσει την είσοδό του στα πλέι οφ.

Διπλό και... κλειδώνει πλέι οφ!

Στον πρώτο γύρο είχε χάσει μέσα στη Λεωφόρο και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός θέλει πέραν όλων των άλλων να πάρει και μια άτυπη «εκδίκηση» απ’ τον Πανθρακικό. Στην Κομοτηνή, οι Θρακιώτες παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί, ωστόσο οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να φύγουν με το διπλό.

Στο πλευρό τους οι παίκτες του τριφυλλιού θα έχουν περίπου 1.800 φίλους της ομάδας που θα… βάψουν πράσινο το Δημοτικό Στάδιο της περιοχής και θα τους σπρώξουν στη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών, ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγει στο +12 από τον έκτο Πανθρακικό, κάτι που ουσιαστικά θα… κλειδώσει ουσιαστικά την είσοδό του στα πλέι οφ. Παράλληλα, θα κοιτάξει για όσο καλύτερο πλασάρισμα, αφού ο Ατρόμητος έχασε χθες και μπορεί να μειωθεί η απόσταση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να δει εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του ΠΑΟΚ. Οι απουσίες αρκετές καθώς δεν υπολογίζονται οι Μπεργκ, Μπαϊράμι, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, το τριφύλλι θα παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω απ’ την εστία, τους Σπυρόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο στην άμυνα. Ο Λαγός θα είναι ο «κόφτης», με τους Πράνιτς και Ζέκα ως εσωτερικούς μέσους. Ο Αμπεΐντ θα έχει λογικά ελεύθερο ρόλο, ενώ το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται απ’ τους Καρέλη Κλωναρίδη. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ατζαγκούν. Χρόνο αναμένεται να πάρει και ο Πέτριτς, που θα έρθει από τον πάγκο, στην πρώτη του παρουσία στην αποστολή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.