ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός

Τι είχε βάλει ο Λουκάς… (vid)

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε «σκοτώσει» τη Σεβίλλη, χάρη σε ένα φοβερό γκολ του Λουκά Βύντρα.

Τι είχε βάλει ο Λουκάς... (vid)

Εδώ έχουν λυγίσει άλλες κι άλλες ομάδες, στη Σεβίλλη θα «κολλούσε»; Στις 16 Φεβρουαρίου το 2005, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στη Λεωφόρο τους Ανδαλουσιάνους στο πλαίσιο των «32» του Uefa και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Μπορεί να μπήκε μόνο ένα γκολ στην αναμέτρηση, ωστόσο ήταν για highlight ο «κεραυνός» του Λουκά Βύντρα στο 76’ που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στο τριφύλλι (με υπηρεσιακό τον Τότη Φυλακούρη).

Παναθηναϊκός (Τότης Φυλακούρης): Γκαλίνοβιτς, Κώτσιος, Μόρις, Μινχ, Γκούμας (55′ Άντριτς), Γκονζάλες, Κωνσταντίνου (87′ Μάριτς), Μπασινάς, Βύντρα, Σκάτσελ (52′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας.

Σεβίλλη (Χοακίν Καπαρός): Εστέμπαν, Καστέδο, Ντάνι Άλβες, Μακουκούλα (62′ Αντονίτο), Μπαπτίστα, Ρενάτο, Αντριάνο, Μαρτί, Όσιο, Ζόρντι Λόπες (46′ Αλφάρο), Αλφάρο.

[jwplayer mediaid=”10264″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ