ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Παίξαμε έξυπνα»

Στη νοοτροπία νικητή που αποκτουν οι ποδοσφαιριστές και στον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Πανθρακικό, σύμφωνα με όσα δούλεψαν στην προπόνηση στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, σε δηλώσεις του στη Nova.

Αναστασίου: «Παίξαμε έξυπνα»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις απώλειες που είχε η ομάδα σήμερα καθώς και στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

«Μετά το 1-0 μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και με την ποιότητα που έχουμε το καταφέραμε. Αν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να τελειοποιήσουμε και άλλες φάσεις», δήλωσε αρχικά.

«Προσωπικά δεν είχα κανένα φόβο για το σημερινό ματς και είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, για μας ήταν σημαντικές οι σημερινές απώλειες που είχαμε σήμερα,  αλλά πιο σημαντική είναι η ομάδα που σιγά σιγά αρχίζει και ωριμάζει και δείχνει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη, αλλά όπως έχω ξαναπεί κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Σήμερα, ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και δουλέψαμε κάποια πράγματα, ώστε οι ποδοσφαιριστές που είχαμε στη διάθεσή μας να μπορέσουν τα καταφέρουν, η εικόνα μας τον τελευταίο καιρό, αλλάζει προς το καλύτερο και αν σε κάποια παιχνίδια του πρώτου γύρου ήμασταν καλοί και δεν κερδίσαμε, θέλουμε να φτιάξουμε μέταλλο στην ομάδα ώστε να κερδίζουμε και χωρίς να παίζουμε αρκετά καλά».

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.