ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Καταφέραμε να μοιράσουμε το χρόνο»

Στη σοβαρή εικόνα που είχε η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Κηφισιά στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Καταφέραμε να μοιράσουμε το χρόνο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο. Σ’ όλη την Ευρώπη βλέπουμε πως είναι δύσκολο να έχεις σωματικά και πνευματικά τους παίκτες έτοιμους. Ήμασταν σοβαροί για περίπου 30 λεπτά. Η Κηφισιά παίζει καλά το passing game, και αυτό δεν το επιτρέψαμε. Τρέξαμε καλά στο γήπεδο, πήραμε μία διαφορά και μοιράσαμε το χρόνο. Έχουμε έναν προβληματισμό. Πρέπει να είμαστε συνέχεια προσηλωμένοι στην ομάδα και να μαθαίνουμε απ’ τα λάθη μας. Αυτό είναι θέμα εμπειρίας. Πρέπει να βελτιώνεσαι μέσα απ’ το παιχνίδι. Το ομαδικό πνεύμα μας φαίνεται απ’ τις ασίστ (16ασ.). Συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε εν όψει Ολυμπιακού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.