ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Θα επανέλθω σταδιακά»

Ο Μλάντεν Πέτριτς έκανε λόγο για την επιστροφή του στο 100%, η οποία θα γίνει σταδιακά, για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Πανθρακικό.

Πέτριτς: «Θα επανέλθω σταδιακά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη επιθετικού

Για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους: «Ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που έλειπα, είμαι χαρούμενος που έκανα την επανεμφάνιση μου. Παίξαμε ένα καλό και έξυπνο παιχνίδι σήμερα, για κάποια λεπτά χάσαμε τον προσανατολισμό μας, όμως ο Καρέλης σκόραρε, η οργάνωση μας έγινε καλύτερη και μετά παίξαμε σωστά τακτικά και φτάσαμε στη νίκη».

Για το πως αισθάνεται μετά την επιστροφή του: «Νιώθω καλά, κάθε μέρα προσπαθώ περισσότερο, δεν θέλω να υποσχεθώ πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Αλλά κάθε μέρα προσπαθώ πολύ και σύντομα θα παρουσιάσω το πραγματικό μου πρόσωπο».

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Σήμερα ήμασταν καλοί και θα δούμε στη συνέχεια πόσο καλοί θα είμαστε».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν σκέφτεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Εγώ κοιτάω πάντα το επόμενο ματς, σκέφτομαι μεν το ματς με τον Ολυμπιακό, όμως θέλω να επανέλθω σταδιακά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.