ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάνει Κουτρουμπή

Τις επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιώργος Κουτρουμπής και θα λείψει στα δύο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Χάνει Κουτρουμπή

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Κουτρουμπή θα στερηθεί στα παιχνίδια με Εργοτέλη για την 26η αγωνιστική και με ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η της Σούπερ Λίγκας, ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έφτασε τις επτά κίτρινες κάρτες κόντρα στον Πανθρακικό και το τεχνικό τιμ έκρινε σκόπιμο να απουσίασει από τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια.

Κι αυτό διότι το τρίτο είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου η συμμετοχή του είναι πιο σημαντική, ενώ το… καρέ συμπληρώνεται με το ματς της 28ης στροφής του πρωταθλήματος, όπου οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Άρη και ο Κουτρουμπής θα είναι στη διάθεση του Έλληνα κόουτς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουτρουμπής θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των επτά κίτρινων καρτών στους αγώνες της 26ης και της 29ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.